23 Ekim 2014 Perşembe

Ünlülerin Motosiklet Tutkusu

Kimileri için bir tutku olan motosiklet, son dönemlerde ülkemizde şov dünyasının ünlü isimlerinin de gözdesi haline geldi. kimi ünlüler büyük ve güçlü motorlar severken kimileri için ayağını yerden kesmesi yetiyor. Manken, sunucu ve oyuncu Pınar Altuğ Bekekte oturuyor ve güneşli havalarda hem motosiklet kullanıyor. Pınar Altuğ kısa mesafelerde hep vespa'sını kullanıyor.
Tuğba Özay, çoçukluk yaşlarından beri motosiklet kullanıyor. Hız tutkunu olan Özay, Suzuki marka güçlü bir motora sahip ve bir çok erkek sürücüye fark atıyor.
Pop şarkıcısı ve oyuncu Emre Altuğ, bahar ve yaz aylarında otomobil kullanmak yerine, BMW marka motosikletini tercih ediyor. Eşi Çağla Şıkel ile özellikle hafta sonları İstanbul caddelerinde motosiklet keyfi yapıyorlar

Müzisyen Hüsnü Şenlendirici motosiklete gönül veren ünlüler arasında . Güneşli havalarda özellikle boş zamanlarda Yamaha FZR'sine binip keyif yaparak deşarj olmayı seviyor.
Var mısın Yok musun’ adlı yarışma programı ile milyonların sevgisini kazanan sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı da motosiklet tutkunları arasında. Ilıcalı Suzuki marka motoskletiyle hız yapmaktan hoşlanıyor.
Şovmen Cem Özer’i yılın 365 günü Bebek’te Suzuki Burgman’ı ile görm
eniz mümkün.
Oyuncu Atilla Saral, neredeyse iki oda bir salon Honda Goldwing motosikletiyle güneşli günlerde gezerek keyif yapıyor.
Haluk Berdan’ın eşi Deniz Berdan, birçok ekstrem sporun da meraklısı. Bunlardan biri de Motocross. Berdan, nadiren de olsa garajdan motosikletini çıkarıp keyif yapıyor.
Serdar Bilgili, tatillerinin büyük bölümünü Bodrum’da teknesinde geçirir. Karaya ayak bastığında ise otomobil yerine sevimli motosikleti Piaggio MP3’ünü kulanmayı tercih eder.
Ünlü şarkıcı Kıraç'ın eşi Ayşe Şule Bilgiç, hamileliği nedeniyle motosiklet aşkına ara vermişti. 'Rüzgarın Kızı' olarak tanınan Ayşe Şule, doğumdan sonra motosiklet aşkına geri döndü.
Motosiklet tutkunu olan ve bir türlü motosiklet kullanmayan bir diğer ünlümüz ise Bülent Serttaş. Serttaş kiliplerin de motosiklet kullamış, sütüdyoda programlarda bir çok kez motor binmesi denemeleri olmuş ancak çoğunda başarısız olmuştur. Umarım motor tutkusu Bülent serttaşın başına dert açmaz çünkü motora binmesinden çok düşmesiyle gündeme geldi değerli sanatçımız.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder